Deonta Executive logo

Onze filosofie

We hebben gekozen voor Deonta Executive omdat deze naam onze waarden en doelstellingen uitstekend weerspiegelt.

Enerzijds betekent het woord deonta in het oud-Grieks doen wat gedaan moet worden; een verwijzing naar onze aanhoudende inzet om samen met onze klanten te werken aan hun doelstellingen. Anderzijds verwijst deonta ook naar deontologie en de ethische waarden die we iedere dag opnieuw ter harte nemen in onze professionele code.

Ook Executive heeft voor ons twee belangrijke betekenissen; doen en richting geven op topniveau. Wij doen er alles aan om uw bedrijf op de juiste weg te helpen, niet als extern consultant maar als een partner die deel uitmaakt van uw bedrijf.

Onze doelstellingen

Deonta Executive wil niet alleen bijdragen aan de efficiënte en vlotte werking van organisaties in allerhande sectoren maar ook werken aan de persoonlijke ontwikkeling van alle medewerkers. Iedere medewerker draagt immers bij tot het succes van een onderneming. Het is daarom belangrijk dat iedereen zich goed voelt en de nodige stimulans krijgt om zijn potentieel optimaal te benutten.

We willen u en uw medewerkers ondersteunen en aanmoedigen om samen uw doel te bereiken want uw succes is ook ons succes.

Een oplossing op maat van uw bedrijf

Het is niet altijd eenvoudig om op ieder moment voldoende medewerkers te hebben die over de nodige talenten beschikken om een nieuwe professionele uitdaging aan te gaan. Bij Deonta Executive helpen we u ervoor te zorgen dat u alle middelen hebt om verder te groeien en bieden we u een oplossing op maat van uw bedrijf.

Hebt u tijdelijk een tekort aan vakbekwame mensen, dan kan u tellen op onze expertise en gedrevenheid. Via consultancy helpen we u in alle vertrouwen verder. Zo betaalt u enkel voor de gepresteerde uren, loopt u geen risico en moet u geen langetermijninvesteringen doen.

Hebt u wel voldoende werknemers maar beschikken ze niet over de nodige competenties om uw doelstellingen te bereiken? Dan trainen, begeleiden en stimuleren wij uw team zodat we samen een mooi resultaat kunnen neerzetten.

Implementatiemanagement

De juiste strategie voor uw onderneming koppelen aan de vereiste vaardigheden is de sleutel tot succes.  Bij Deonta Executive gebruiken we hiervoor een geïntegreerde benadering en voorzien we een training op maat van zowel uw bedrijf als de individuele medewerkers.

Implementatiemanagement houdt in dat we u niet alleen raad geven in verband met uw bedrijfsstrategie en -processen maar ook kijken op welke vlakken uw medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen en hiervoor een aangepaste training voorzien. We bekijken samen wat er precies moet gebeuren, helpen u uw plan realiseren en bieden persoonlijke begeleiding tot u het roer volledig zelf kan overnemen. We realiseren een structurele verbetering van uw onderneming zodat u het hoogste rendement haalt uit uw investering.