Deonta Executive logo

Coaching

Wilt u met uw bedrijf de top bereiken en blijvend succes boeken, dan is het belangrijk dat uw bedrijfsstructuur en –procedures aansluiten bij de individuele vaardigheden van uw medewerkers. De beste bedrijven werken top-down en coachen hun teams. Luister naar wat uw mensen te zeggen hebben, stimuleer hen om oplossingen aan te brengen en constructief bij te dragen tot de groei van uw bedrijf. We bieden een aantal trainingen aan die u hierbij kunnen helpen:

  • Coach the coach: tijdens dit unieke programma bieden we u een individuele begeleiding op de werkvloer. We bekijken hoe u uw team begeleidt, beantwoorden al uw vragen en bespreken samen mogelijke pistes om uw medewerkers nog meer te stimuleren.
  • Inspirerend coachen: wanneer een teamlid wordt gepromoveerd tot teamleider of manager moet deze persoon zich ervan bewust zijn dat hij of zij de oorspronkelijke taken niet meer moet uitvoeren maar eerder een omgeving creëren waarin anderen deze gemotiveerd kunnen afhandelen. Taakgericht te werk gaan wordt vervangen door medewerkergericht denken en handelen. Tijdens deze workshop bekijken we welke eisen er worden gesteld aan een leidinggevende en hoe u een zeer hoge graad van contactvaardigheid kan bereiken met al uw teamleden. We werken individueel aan die factoren die u kunnen afremmen in het opbouwen van een vertrouwensrelatie met uw medewerkers.