Deonta Executive logo

Wat moet ik doen om recht te krijgen op subsidies?

Verschillende officiële instanties in België stimuleren continue ontwikkeling door het verlenen van financiële steun door middel van allerhande subsidies.

Deonta Executive is als bedrijf door verschillende overheden erkend als geaggregeerd dienstverlener in zowel opleidingen als voor advies en strategisch advies.

Wij behaalden het Qfor label op basis van algemene klantentevredenheid en door kwalificatie in 9 specifieke onderdelen.

Qfor-kwaliteitslabel

Deonta Executive is houder van het Qfor-kwaliteitslabel. Na een klantentevredenheidsonderzoek en screening van onze procedures ontvingen we het kwaliteitslabel voor onze trainingen en consultancy. Onze klanten werden gevraagd naar hun tevredenheid over onze diensten, rekening houdend met zowel de inhoud als de methodiek. De minimumscore om het label te behalen is 80%. We zijn trots dat we bij Deonta Executive over bijna de hele lijn een score van 100% behaalden.

Kmo-portefeuille

Deonta Executive is erkend als dienstverlener in de categorieën opleiding, advies en strategisch advies. Als u voldoet aan de voorwaarden van de kmo-portefeuille, kan u tot 50% subsidies krijgen. Wilt u meer weten over de kmo-portefeuille en de bijhorende subsidies, surf dan even naar hun website. Wilt u graag een subsidie aanvragen, klik dan hier.

Opleidingscheques

Opleidingscheques zijn cheques die de overheid voorziet voor de opleiding van Vlaamse en Waalse werknemers.  De overheid betaalt hiermee de helft van het cursusgeld, en dit tot € 250 per persoon. Wij zijn door de overheid erkend als opleidingsinstelling. Dat wil zeggen dat u voor een opleiding van Deonta Executive ook gebruik kan maken van de opleidingscheques. Voor meer info, neem een kijkje op de website van de VDAB of het Waals Gewest.

IPV: subsidies voor de voedingsindustrie

Speciaal voor de voedingsindustrie is er het IPV, oftewel Initiatieven voor Professionele Vorming van de Voedingsnijverheid. Dit opleidingscentrum van en voor de voedingsindustrie ondersteunt de groei van de sector via vorming en specifiek begeleiding. Deonta Executive is erkend als opleidingsinstituut door het IPV. IPV-leden kunnen dus subsidies aanvragen voor de specifieke opleidingen en diensten die wij leveren. Concreet kan u tot € 360 per dag krijgen als u aan alle voorwaarden voldoet. Voor meer info over IPV, surf naar hun website of bekijk hier een overzicht van de dossierbeheerders.