Mijn verhaal

In mijn carrière deed ik ervaring op in het overwinnen van groeipijnen op financieel, structureel en HR-vlak. Die ervaring zet ik nu in voor KMO-bedrijfsleiders zoals jij.

Van 9-jarige verkoper tot general manager

Ik was net 9 toen ik met mijn oudere broer meeging naar de handelsbeurs en daar leerde verkopen. Als 16-jarige richtte ik mijn eerste bedrijfje op om mijn hogere studies te betalen. En als 23-jarige startte ik als vertegenwoordiger in loondienst. Met 15 jaar verkoopervaring dus : )

Terwijl ik doorgroeide – uiteindelijk tot sales & marketing director en general manager – kreeg ik steeds vaker de kans om een afdeling uit de problemen te halen of een klein bedrijf groot te maken. Zo deed ik ervaring op in het overwinnen van groeipijnen op financieel, structureel en HR-vlak. Intussen volgde ik ook opleidingen in elk van die domeinen.

Van grote bedrijven naar KMO’s

Finance, management en HR stellen vaak identieke uitdagingen in grote bedrijven en KMO’s, uiteraard met een andere grootteorde. Veel van de problemen waarmee jij worstelt als KMO-bedrijfsleider, heb ik dus ook moeten oplossen.

35 jaar lang omringde ik me met mensen die me daarin hielpen, voor ik besliste om hetzelfde te doen voor KMO-bedrijfsleiders zoals jij. De reden? KMO’s zijn de motor van onze maatschappij. Daarom zet ik mijn ervaring voor jou in door telkens de oplossing te vinden die past bij jou en je KMO, en jou cijfermatig én mensgericht te begeleiden.

KMO-portefeuille

Het eerste adviesgesprek van 2u is gratis en vrijblijvend. Daarna beslissen we over een eventuele samenwerking. Daarvoor kan je beroep doen op de KMO-portefeuille (tot 10.000 eur subsidies/jaar) en eventuele andere subsidiemogelijkheden.

Meer info vind je op kmoportefeuille.be

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

Bel +32 478 25 84 81 of  Maak een afspraak