Over jou en je KMO

KMO’s spelen een vitale rol in onze samenleving. Als bedrijfsleider bepaal jij of jouw KMO slaagt en die rol waarmaakt. Ik wil jou daar graag in trainen en begeleiden.

De KMO doet voort

KMO’s zijn de motor van onze maatschappij. Waar grote bedrijven vertrekken tijdens een economische crisis, vangen zij de schokken op. Ze halen de broeksriem aan en teren op hun reserves.

Vaak gaan KMO’s pas over tot ontslagen wanneer het echt niet anders kan. Zo dragen ze bij tot de continuïteit en het geluk in onze maatschappij. Ze zijn de hoofdreden waarom België relatief gespaard bleef tijdens de economische en/of bankencrisis.

Als KMO speel jij dus een vitale rol in onze samenleving. Daarom wil ik mijn ervaring in grote en kleine bedrijven voor jou inzetten. Want ook al is de grootteorde anders, als KMO kamp je met dezelfde financiële, structurele en HR-uitdagingen als grote bedrijven.

Jij speelt de hoofdrol

Jouw persoonlijkheid als bedrijfsleider maakt daarbij het verschil. Jouw bereidheid om te veranderen en jouw motivatie om jezelf, je mensen en je bedrijf te (blijven) verbeteren, bepalen of je zal slagen. Niet je diploma, opvoeding of omgeving.

Ik haal mijn voldoening uit jouw succes en dat van je bedrijf. Hoe complexer je uitdaging, hoe groter die voldoening. Gaan we de uitdaging aan?

KMO-portefeuille

Een eerste adviesgesprek van 2u is gratis en vrijblijvend. Daarna beslissen we over een eventuele samenwerking. Daarvoor kan je beroep doen op de KMO-portefeuille (tot 10.000 euro subsidies/jaar) en eventuele andere subsidiemogelijkheden.

Meer info vind je op kmoportefeuille.be.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

Bel +32 478 25 84 81 of  Maak een afspraak